Tips MInum 8 Gelas Air Masak Semasa Bulan Puasa

Kita memang digalakkan untuk minum 8 gelas air sehari kan? Lebih kurang 2.5 liter. 

Tapi, saya tahu struggle nya. 

Tak puasa pun susah nak cukupkan 8 gelas!

Ok,  save gambar ini dan simpan dalam handphone - senang nanti nak rujuk selalu!



Nak lagi tip top supaya tak cepat haus? 

Tambah PERFORMANCE DRINK Shaklee semasa sahur dan berbuka!

Sila dapatkan Performance Drink Shaklee. 


Dia ibarat isotonik drink tapi less sugar, takde gas, dan yang penting - BERKESAN DAN SELAMAT. 

Bagus untuk bulan puasa ni, serious tak tipu. 

RM87 je.



Jika anda ada any concern tentang tahap kesihatan anda dan anda nak usaha menjadi lebih sihat, boleh lah contact saya untuk FREE consultation.

Sara Amelia
Shaklee Independent Distributor
Whatsapp No : +6011 3788 4868
Emel : revampwithsara@gmail.com
IG/FB : @revampwithsara/ Revamp with Sara

No comments:

Post a Comment